Wie zit er achter NT2-online?

Ik, Marja Kluivers, ben eind 2107 de blog NT2-online gestart.

Ik ben opgeleid als docent Engels en Textiele Werkvormen. Na kort gewerkt te hebben als docent Engels, heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. In het bedrijfsleven heb ik mij beziggehouden met marketingcommunicatie en trafficmanagement, het begeleiden van online en offline projecten. Daarnaast heb ik collega’s getraind en gecoacht.

In 2016 ben ik de opleiding Nederlands aan Anderstaligen gaan doen aan de Hogeschool van Amsterdam en in 2017 heb ik de overstap naar het onderwijs gemaakt.

De blog NT2-online ben ik begonnen omdat ik veel informatie verzamel vanaf o.a. internet maar het vervolgens, als ik het nodig heb, niet meer kan vinden op mijn laptop.

In deze blog zal ik alles wat ik op het web vind en interessant vind, verzamelen en bespreken. Leuke boeken, praatplaten, spelletjes, tips, weetjes. Ik zal zoveel mogelijk zelfgemaakt of gevonden lesmateriaal als pdf toevoegen aan een blog zodat het voor iedereen te gebruiken is.

Kortom (bijna) alles wat betrekking heeft op NT2 verzamel ik. Alles op één plek, zodat het makkelijk vindbaar is! Doe er je voordeel mee.

Heb je een idee voor een blog, heb je bijvoorbeeld een leuke les gemaakt? Laat het mij weten via een opmerking onder aan deze blog en misschien kun je als gastblogger een blog schrijven.

 

 

 

11 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.